GANDIA HA REDUÏT EL DEUTE AMB PROVEÏDORS EN UN 50% DES DE JUNY DE 2015

El coordinador general d’Economia i Hisenda, Salvador Gregori, ha informat de que a data del 16 de juny del 2015, el deute no financer del consistori ascendia a 54.822.000 € milions d’euros i que hui aquesta quantitat s’ha reduït al 50%, 27 milions d’euros. “En poc menys de 10 mesos hem aconseguit aquesta rebaixa gràcies als 17,4 milions que hem rebut de l’avançament de la participació dels impostos de l’Estat però en paral•lel, a més de complir amb totes les obligacions que aquest consistori té cada mes, s’ha liquidat deute no financer a raó d’1.000.000 € al mes. Estem en el bon camí i posant ordre en els comptes. Aquesta és la forma que té aquest govern de generar economia: complir amb tots els compromisos adquirits”.

Gregori ha insistit en les dades publicades pel Ministeri d’Hisenda sobre l’endeutament de la ciutat durant la passada legislatura i que va suposar un increment de 136 milions d’euros: “ho portem anunciant des de fa mesos i ara el Ministeri ho confirma. La corporació dirigida pel PP va ser la que més va endeutar Gandia en menys temps. Davant de totes aquestes notícies dolentes, hui tenim una dada positiva que implica a centenars de proveïdors d’aquesta ciutat”.

Gregori ha volgut destacar que després de la normalització bancària, ara s’està abordant el deute comercial que podria liquidar completament a final d’any si el Ministeri posa en marxa un nou Pla de Pagament a Proveïdors, la qual cosa implicaria que el consistori podria tornar a pagar en un període de temps de 30 a 60 dies.

Pel que fa als pressupostos municipals s’ha anunciat que la setmana que ve començaran les reunions amb els diferents grups de l’oposició per posar sobre la taula les línies mestres dels comptes municipals.

Et Pot Interessar