EL PP DE GANDIA CRITICA LES PUJADES D’IMPOSTOS EN L’INICI DEL CALENDARI DE PAGAMENTS

El Grup Municipal Popular ha lamentat que finalment el Govern de Gandia haja executat el cobrament dels primers tributs municipals, que es van GIRAR la setmana passada, i ha recordat que “la brutal pujada d’impostos afecta a l’Impostos de Vehicles de Tracció Mecànica (IVTM), Guals i la Taxa de Recollida de Fem (Municipal). Amb aquesta pujada, es pretén pagar el deute bancari socialista, que suposa segons fonts oficials, el 91% del total”.

El gruix de la pujada impositiva, per a aquest període de pagaments correspon l’Impost de Vehicles de Tracció Mecànica (IVTM), el desglossament aproximat de la qual és el següent (depèn de el “cavallatge):

-Turismes: Entre un 16% i un 17% de pujada de mitjana.
-Furgonetes – Camionetes: Sobre un 41% de pujada de mitjana.
-Camions: Sobre un 40% de pujada de mitjana.

Una pujada que en opinió del PP “ataca la medul·lar de les xicotetes i mitjanes empreses, que han patit un recàrrec en el seu utilitari destinat a traure endavant el seu xicotet negoci. D’igual manera, el ciutadà mitjà que disposa d’un vehicle per als seus desplaçaments, ha vist gravat de forma abusiva l’impost municipal que tots els anys sufraga”.

Per a l’edil popular Guillermo Barber, “aquesta pujada és injusta i no dóna solució als problemes dels ciutadans. La solució passava per un refinançament del deute bancari socialista a més anys vista, per a no carregar sobre el ciutadà, d’una tacada, la festa i balafiament socialista”, apunta Barber.

Finalment, per a Barber, “açò atempta contra el creixement i la creació d’ocupació, perquè redueix la disponibilitat d’efectiu dels ciutadans i dels autònoms, així com de les xicotetes i mitjanes empreses”.

Et Pot Interessar