22.9 C
Gandia
Dilluns, 29 maig, 2023

Oberta inspecció a un hotel de Gandia per negar l’allotjament a 23 persones amb discapacitat intel·lectual

  • Gandia fa costat al col·lectiu “Plena Inclusió” després que un hotel negara allotjament a 23 persones amb discapacitat intel·lectual

El regidor delegat de Turisme, Vicent Mascqarell ha valorat aquest matí la denúncia feta pel col·lectiu “Plena Inclusión” després que un establiment hoteler es negara a allotjar a 23 persones amb discapacitat intel·lectual.

Mascarell ha afirmat que “Gandia és un destí accessible” i destacat que des de fa més de trenta-cinc anys Gandia té bandera blava el que obliga a tindre especial cura en aquells visitants en discapacitat funcional, intel·lectual o física. D’aquesta manera, Gandia compta amb tres punts d’accessibilitat amb passarel·les més amples, amb banys amplis i adaptats i també vestidors que donen un servei personalitzat.

“Fem gala i presumim de ser un destí accessible per a aquest tipus de turisme. Per això, és inacceptable i incomprensible que un hotel de la nostra ciutat s’haja negat a acceptar clients que tinguen discapacitat intel·lectual o de qualsevol mena. Jo vull destacar que aquest aspecte s’ha solucionat, la mateixa associació d’hotelers ha donat una solució i a data de hui l’associació ja té data i van a poder passar vacances en un altre hotel de la nostra ciutat sense cap classe de problema” va informar el regidor responsable de Turisme.

“Aquest tipus d’actituds per part de pseudoprofessionals del sector no poden quedar sense resposta. La Generalitat Valenciana, a través de la Secretaria Autonòmica de Turisme, ha obert una inspecció que, probablement, acaba en un procediment sancionador cap a aquest hotel per a, d’alguna forma, donar a conéixer que les actituds intolerants i poc professionals no tenen cabuda a la nostra platja ni a l’arc mediterrani” ha afirmat Mascarell qui s’ha refermat en definir a Gandia com un destí obert, tolerant, modern i sostenible al temps que ha posat en valor la tasca que fan els professionals del sector turístic i dels hotels en donar resposta a qualsevol classe de demanda a la nostra ciutat.

Articles relacionats