19.6 C
Gandia
Dissabte, 3 juny, 2023

Beniflà comptarà amb una nova subvenció de l’IVACE per millorar el Polígon Industrial

– Beniflà rep la notificació de la tercera subvenció consecutiva de l’IVACE per a millorar el seu Polígon Industrial en 2022 amb la concessió de 134.655,95 €

– L’Ajuntament de Beniflà rematarà els 500 m² de zona verda de l’àrea industrial després de ser seleccionada entre les 237propestes que rebran un total de 37,4 milions d’euros

L’Ajuntament de Beniflà va rebre el dimarts 3 de maig la notificació de concessió de la subvenció sol·licitada el març passat per al seu projecte denominat “Millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en el Polígon Industrial de Beniflà 2022”.

La notificació signada per la directora general de l’IVACEJulia Company, s’emmarca en la gestió del conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent.

Els 134.655,95 € del Programa Millora d’Infraestructures Parcs Empresarials, de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), completaran la sorprenent xifra de 300.000 € rebuts per Beniflà des de 2019 per a posicionar el seu Polígon Industrial entre els més ben dotats i protegits de la comarca.

Les cinc actuacions de millora del Polígon, concloses el desembre de 2021, entreguen ara el relleu a noves obres. Aquestes se centraran abans de res en el condicionament de les dues terceres parts de zones pendents. Es tracta d’una superfície de prop de 500 m² situada en l’atractiva zona dedicada a la pràctica de cal·listènia.

La resolució definitiva en via administrativa inclou la justificació de la subvenció fins al 16 de gener de 2023, per la qual cosa les obres del projecte de 2022 començaran a executar-se durant l’últim semestre d’enguany. Les futures obres també abordaran la millora de voreres i accessibilitat i el perfeccionament de l’asfaltat.

L’alcalde i regidor d’Urbanisme del municipi, Borja Gironés, ha rebut la notificació de l’IVACE amb enorme satisfacció. “La injecció econòmica de 134.655,95 € supera les dues xifres anteriors concedides i permetrà completar la millora urbana dins de l’objectiu d’eficiència energètica i seguretat marcat pel nostre actual equip de govern”.

Articles relacionats