19.1 C
Gandia
Dissabte, 4 febrer, 2023

Detinguts dos homes que van atracar amb un matxet i un revòlver una gasolinera en Tavernes

– L’operatiu DUE de la Guàrdia Civil ha conclòs amb la detenció de 4 persones en Tavernes i Simat de la Valldigna

– Dos homes dels homes detinguts que van atracar amb un matxet i un revòlver una gasolinera en Tavernes

La Guàrdia Civil de Tavernes ha detingut a 4 persones en aquest municipi i a Simat de la Valldigna per delictes de robatori amb violència, tràfic de drogues i tinença il·lícita d’armes. El mes de desembre passat 2 homes van entrar en una gasolinera de la localitat vallera esgrimint un matxet de grans dimensions i una arma curta de tipus revòlver.

Pretenien sostraure la recaptació i per a això van amenaçar a la propietària de l’establiment i a la seua filla, que va acudir en el seu auxili. La propietària de l’establiment, una dona octogenària, també va ser colpejada i tirada al sòl pels autors. Finalment, van arrancar la caixa recaptadora, que contenia aproximadament uns 900 euros.

Es va iniciar així l’operació DUE, que va permetre identificar als dos autors dels fets. Igualment, per a localitzar el domicili d’un d’ells es van dur a terme perquisicions que van apuntar a un domicili situat a Simat de la Valldigna en el qual residien altres 2 persones amb antecedents delictius per fets similars.

En efectuar el registre d’aquest domicili, amb l’ajuda del Servei Citològic de la Guàrdia Civil, es van trobar 14 quilograms de marihuana, 68 grams d’haixix i 3 balances de precisió. A més, de 1.200 euros en efectiu, diverses armes i altres proves que van permetre provar la implicació dels autors del robatori. Igualment es va poder identificar als propietaris de les substàncies prohibides i les armes.

També es va practicar un registre en Tavernes, en el domicili d’un familiar dels autors, on es van poder trobar elements fonamentals per al desenvolupament de la investigació. Finalment es va detindre als 2 habitants de l’habitatge de Simat pels delictes de tràfic de drogues i tinença il·lícita d’armes; un d’ells, de nacionalitat lituana.

També es va procedir a la detenció dels 2 autors del robatori en l’estació de servei de Tavernes acusats d’un delicte de robatori amb violència i intimidació. Les diligències han sigut entregades en el Jutjat d’Instrucció Número 5 de Sueca.

Articles relacionats