13.4 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

Gandia es rendeix davant el rei i la reina de la seua Mitja Marató

 

Hassane Ahouchar i Carmen Sala sumen 12 triomfs en la carrera que enguany ha arribat a la seua 26 edició.

Hassane Ahouchar va volar en la Mitja Marató Ciutat de Gandia. Ho va fer amb molta pressa, volia arribar quant abans millor, per a trencar la cinta de meta  per sisena vegada, igualant així a la gran Carmen Sala.

Tots dos són ja història viva de la prova, amb 12 entorxats conjunts que uneixen ja per sempre els seus noms als de la prova gandiena que enguany ha complit la seua vint-i-sisena edició.

L’organització de la carrera no va voler deixar passar l’ocasió per a homenatjar les seues dues llegendes i ho va fer de la mà del conductor de l’esdeveniment, el periodista Xavi Blasco, qui va convidar als dos atletes a pujar a l’escenari per a rebre junts l’afecte i reconeixement del públic.

Hassane es va imposar consecutivament des de 2014 a 2017 i després va afegir al seu palmarés la victòria de 2019. Lluny dels tres triomfs del Ouais Zitane i Abderraman Chmaiti o els dos del gandià Alejandro Blasco.

Carmen per la seua part pot presumir d’haver guanyat la Mitja en dos segles diferents. Ho va fer en el XX (97 i 98) i també en el XXI, de 2000 a 2003.

Així que Hassane, amb el seu sisé triomf en la 26 edició i Carmen, que encara continua imposant-se en veteranes -qui sap si se’ls unirà Patricia Rico, vencedora absoluta en categoria femenina-, continuen escrivint amb lletres d’or aquesta meravellosa història de vida, superació i amor a l’esport.

Articles relacionats