26.6 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

Estel·lar actuació de l’equip d’Halterofília de l’AC Gandia

– Canet, Quiñónez i Corado el trident que assegura el futur de l’AC Gandia en l’elit

– Una medalla d’or, quatre de plata i tres de bronze, botí dels pupils d’Ibáñez i Martínez en el nacional sub15

L’Atlètic Club Gandia Halterofília va tornar del Campionat d’Espanya sub15 disputat a Cullera amb 8 de 9 medalles possibles, després d’un torneig que confirma a una nova generació de joves esportistes anomenats a l’elit. Sara Canet, Haydan Quiñónez i Mario Corado, van fer que es parlara de nou de Gandia en una cita nacional en la qual Sara es va proclamar campiona d’Espanya.

Canet va ser medalla d’or en Arrancada, encara que el seu quart lloc en Dos Temps li va privar de repetir títol en el Total Olímpic, on va ser subcampiona. Completa així l’halteròfila de Simat una temporada magnífica en la qual ja havia aconseguit ser plata i bronze en el nacional sub17. image2

Haydan Quiñónez va estar superb en la cita més important de l’any i va acumular tres medalles de plata després polvoritzar les seues millors marques de sempre en les dues tècniques. Va millorar els seus anteriors registres en tres i dos quilos, respectivament, i afig aquestes tres medalles a les obtingudes en categoria sub17 on va ser segon i tercer.

Mario Corado també va tindre la seua vesprada i completa aquest trident de guanyadors, donant mostres d’una progressió molt esperançadora. Mario va pujar al podi tres vegades per a recollir sengles medalles de bronze.

José Andrés Ibáñez i María Dolores Martínez van veure d’aquesta manera confirmades les seues apostes prèvies a la competició. Tots dos creuen que el marge de millora és encara ampli. El futur ja és present.

Articles relacionats