16.2 C
Gandia
Dimarts, 21 maig, 2024

Gandia promociona la seua oferta turística a les principals ciutats d’Itàlia

· La promoció s’emmarca al ‘Roadshow Spagna in Italia’ organitzat per Turespaña i s’ha desenvolupat a Torí, Milà, Nàpols i Roma

 Gandia, sota el paraigua de Turisme Comunitat Valenciana, promociona durant aquesta setmana l’oferta turística de la Comunitat Valenciana a les ciutats italianes de Torí, Milà, Nàpols i Roma.

Aquesta promoció s’emmarca dins del ‘Roadshow Spagna in Italia’ que l’Oficina Espanyola de Turisme de Milà ha organitzat a les principals ciutats italianes per donar a conéixer les destinacions espanyoles al públic italià.

D’aquesta manera, Gandia participa en el ‘Roadshow’ amb un stand propi on facilitarà informació de l’oferta turística de la Comunitat Valenciana, incidint en la varietat de productes que ofereix la destinació a través del programa Creaturisme.

Les jornades de promoció van començar aquest dilluns a la ciutat de Torí, i ha recorregut Milà i Nàpols, i finalitza hui dijous, 25 de novembre, a Roma.

El regidor delegat de turisme, Vicent Mascarell, va agrair la implicació de Turisme Comunitat Valenciana que ha permés a la nostra ciutat mantenir contactes amb agents de viatges de les principals àrees emissores de turistes a Itàlia. “Continuarem treballant en aquesta línia per augmentar el nombre de turistes estrangers que ens visiten” va declarar.

Cal ressaltar que Itàlia és el sisé mercat emissor de turistes per a la Comunitat Valenciana. Així, el darrer informe de Frontur-Egatur publicat per l’Institut Nacional d’Estadística (INE) indica que fins al setembre, la Comunitat Valenciana ha rebut un total de 143.809 turistes italians, que han gastat més de 95 milions.

Articles relacionats