10.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

El Palau Ducal acull la celebració del XX Aniversari de l’Associació Parkinson Gandia Safor

El Palau Ducal dels Borja en Gandia acull aquest divendres 26 de novembre la celebració del XX Aniversari de l’Associació Parkinson Gandia Safor.

L’Associació Parkinson Gandia celebrarà aquest divendres, 26 de novembre, a les 18 hores en el Palau dels Borja de Gandia el seu XX Aniversari amb un col·loqui i vi d’honor.

La presidenta de l’entitat, Mari Carmen Escrivá; i la regidora de Salut Pública de l’ajuntament de Gandia, Liduvina Gil; han presentat aquest esdeveniment que té com a objectiu fer un recorregut pels 20 anys de l’associació amb un col·loqui en el qual participaran l’expresident, Delfín Lliso; la presidenta, Mari Carmen Escrivà; i l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto. A partir de les 18.40 hores se servirà un vi d’honor al Pati d’Armes.

El desenvolupament d’aquest esdeveniment serà possible gràcies a la col·laboració de la Regidoria de Salut Pública de Gandia, al Palau Ducal; i, també, del Mesón IbéricoGastroliva, Oci Urbà, Queserías Cuquerella i Carnisseria Enriqueta.

L’acte que comptarà amb un aforament limitat a 80 persones estarà obert a la ciutadania i al públic que vulga formar part de la història de l’Associació Parkinson Gandia Safor.

Associacio de Parkinson Gandia Safor

Articles relacionats