15.2 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Gandia demana més inversions en infraestructures socials

– Gandia i la Generalitat estudien més inversions en infraestructures socials

– L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, acompanyat pel vicealcalde, Josep Alandete i la regidora de Serveis Socials, Inmaculada Rodríguez, han mantingut avui una reunió amb el director general d’Infraestructures de Serveis Socials, Enric Juan.

L’alcalde li ha traslladat al director general la necessitat vital que té Gandia, com a capital de salut i benestar, de comptar amb infraestructures que permeten atendre a les persones majors i a les que pateixen diversitats funcionals. És per això que José Manuel Prieto ha oferit a Enric Juan alguns terrenys de propietat municipal que l’Ajuntament de Gandia està en disposició de cedir a la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives per a construir una residència i un centre de dia per a persones majors.

El director general d’Infraestructures de Serveis Socials s’ha compromès a estudiar la possibilitat d’incloure la petició de l’Ajuntament de Gandia dins dels projectes finançats amb fons europeus, donat que la ciutat ha quedat exclosa del Pla Convivint promogut per la Generalitat Valenciana per a construir infraestructures de serveis socials.

Articles relacionats