11.1 C
Gandia
Diumenge, 21 abril, 2024

Nova Escola de Ciclisme a la província de València

– El ciclista professional Iker Bonillo de l’equip Bardiani ha muntat una nova escola de ciclisme per a joves ciclistes de 5 a 14 anys d’edat que contribuirà a l’expansió de la pràctica de la bicicleta que està en auge en aquests moments.

Aquesta és la primera vegada que un ciclista professional valencià munta una escola portant el seu nom i en només 18 anys. Per a això els joves corredors lluiran el mallot del Bardiani que el corredor de Silla portarà en la temporada 2022.

En aquests moments hi ha 10 alumnes inscrits encara que la xifra pot augmentar, cal destacar que en aquest nou projecte està encapçalat per Juan Antonio Ortega com a tècnic tindrà l’eixida després de les escoles, ja que Bonillo al costat de Manuela Fundación també han creat un equip de categoria cadet, altre júnior, a més de l’equip sub-23 i de l’equip professional Continental sent l’única escola que disposarà d’un llarg recorregut a la Comunitat Valenciana i és molt probable que a Espanya.

Recordar que Ortega ha sigut el tècnic aquest any dels gandians Jairo Jaén i Noa Momparler en el CD Monti on ha destacat l’actuació d’Adrián Ortega, Hugo Celda i Héctor Gallego tots ells de primer any.

És sens dubte una gran oportunitat per a llaurar-se un futur tant en la modalitat de carretera com en pista.

Articles relacionats