15.1 C
Gandia
Dimecres, 30 novembre, 2022

Gandia celebra el Dia Internacional de la Ciutat Educadora

· Carmen Fuster: “Seguirem apostant per una educació inclusiva, d’igualtat en la diversitat, justícia social, solidaritat, pau i ocupació com a eina de transformació social”

 L’Ajuntament de Gandia des del Departament d’Educació ha preparat un programa d’activitats adaptat al context de la Covid-19, amb motiu de la celebració, hui 30 de novembre, del Dia Internacional de la Ciutat Educadora, commemoració instituïda per l’Associació Internacional de Ciutats Educadores (AICE) per crear consciència de la importància de l’educació a la ciutat i visibilitzar el compromís dels governs locals amb l’educació així com la feina que fa la Comunitat Educativa.

Gandia celebra el Dia Internacional de la Ciutat Educadora1Aquest any el lema proposat és ’30 anys transformant persones i ciutats per millorar el món ‘. Per aquesta raó, s’han plantejat un seguit d’activitats que “visibilitzen el compromís municipal per transformar persones i la ciutat a través del motor de canvi que és l’educació” va explicar la regidora delegada d’Educació, Carmen Fuster.

Gandia forma part de l’Associació Internacional de Ciutats Educadores (AICE) a què pertanyen 500 ciutats de 36 països de tots els continents. És una Organització sense ànim de lucre que reuneix a tots els governs locals compromesos amb el compliment de la Carta de Ciutats Educadores que es va proclamar el 30 de novembre de 1990.

La ciutat de Gandia, davant els nous escenaris de canvi que presenta el context que estem vivint, té un compromís ferm com a ciutat educadora apostant per una educació inclusiva, d’igualtat en la diversitat, justícia social, solidaritat, pau i ocupació com a eina de transformació social per oferir oportunitats per al creixement personal i col·lectiu pet a totes i tots i al llarg de la seua vida” va finalitzar l’edil.

Articles relacionats