17.8 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

El pilot Enzo Badenas de Beniarjó tercer del campionat territorial de motocròs

– Badenas finalment va obtindre la tercera posició de la classificació general del campionat territorial valencià de motocròs en la categoria de 85 c. c. després de la suspensió de la carrera d’aquest passat diumenge a Albaida.

Les fortes pluges caigudes durant aquests passats dies en la zona van propiciar que el circuit estiguera totalment enfangat i impracticable per a les motos de menor cilindrada.

No obstant això en la categoria de 125 c. c. sí que va poder disputar-se la prova però tan sols van córrer quatre pilots. Badenas que va estar en tot moment en el circuit va acordar al costat dels seus companys no córrer la prova, ja que era perillós i a més infructuós per a aquestes xicotetes muntures.

Amb aquesta suspensió els jutges van decidir donar per conclòs el campionat i repartir els diplomes corresponents als tres primers classificats on el pilot de Beniarjó va ser tercer.

Enzo Badenas no tornarà novament a la competició fins al mes de març on s’espera que es reprenguen els campionats tant d’Espanya com valencià de l’especialitat.

Articles relacionats