16.9 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Oliva va acollir l’última carrera del Campionat Territorial de Velocitat

– La participació de pilots de la Safor va posar l’emoció davant el poc públic congregat per culpa de la pandèmia.

La inexistència de carreres de caràcter internacional obligà a bona part dels pilots del bressol de campions a córrer a Oliva a més d’alguns que competeixen assíduament en l’europeu i en el mundial de moto 3.

Pilots com Vicente Pérez Selfa, Adrián Cruces o Juan Rodríguez Hernández van atropellar als seus respectius rivals sense despentinar-se en l’única carrera d’aquest campionat que han disputat aquesta temporada.

La jornada es va iniciar amb els entrenaments lliures i oficials, i més tard amb les carreres on va destacar la carrera de 80 c. c. automàtiques, categoria on més pilots de La Safor corrien, Manuel Varea va guanyar folgadament, i a més quan Vicente Rocher va patir una caiguda quan marxava segon, també el de la Vall Rafa Diez Jr va haver d’abandonar quan va trencar el rodament.

Finalment Isidro Tarraso Climent de Daimús aconseguiria acabar segon, Rocher sisé i el simater Basilio Manguan seté el que li valdria proclamar-se subcampió de la categoria.

En la carrera de 80 GPVicente Pérez -mundialista l’any passat- va doblar a tots sense contemplacions traslladant-se l’emoció en la lluita pel segon lloc, que finalment seria Adrián Cruces després d’un dur braç a braç amb el pilot d’Oliva, Fran de la Dueña que seria tercer. Rafa Diez seria huité però acabaria quart en el campionat.

Finalment en la carrera de 80 pro sèries, el castellonenc Juan Rodríguez va vencer també còmodament, la sorpresa la protagonitza el gandià Isidro Tarraso Jr que va ser segon mentre que el Xeraquer Jesus Ferrer va ser desé.

També es van disputar les carreres de mini motos, Pit Bikes i Supermotard on no hi havia participació comarcal. En la prova va estar el president de la federació Carmelo Fernández que va fer lliurament a tots els campions dels diplomes corresponents.

Articles relacionats