15.5 C
Gandia
Dissabte, 24 febrer, 2024

Resultats del Club de Voleibol Gandia

Els enfrontaments d’aquest cap de setmana del Club de Voleibol Gandia han sigut els següents:

RENDIMENT INFANTIL FEMENÍ PREFERENT – NORD

Les xicotetes del C.V. Juguettos Gandia comencen a assimilar conceptes de joc, la qual cosa els va permetre jugar més ordenades i al seu torn més tranquil·les.
Aquest dissabte el van fer contra el C.V Oliva aconseguint una bonica victòria per 3 x 0.

RENDIMENT CADET FEMENÍ PREFERENT – NORD

El C.V. Globalwyp Gandia cau per primera vegada en 8 partits per la mínima (2 x 3). Derrota aquesta que no tardaria a arribar, ja que per falta d’instal·lacions aquest any només entrenen 2 dies a la setmana, la qual cosa és clarament insuficient per a qui vol estar entre els millors classificats. Un partit molt ben jugat pel C. V. Oliva en el qual les xiques gandianes s van cometre més errades de l’habitual. Enhorabona al C.V Oliva per la seua merescuda victòria.

RENDIMENT INFANTIL MASCULÍ NORD

La base del Club Voleibol Gandia de categoria masculina, es va desplaçar a Paterna aquest cap de setmana. L’equip Infantil Masculí C.V. IT DIGITEL Gandia va perdre el seu partit enfront del C.V. Paterna Liceu amb un resultat de 3 x 0. L’equip gandià necessita encara molt rodatge i treball, i a poc a poc es van veient bones actituds. 

RENDIMENT CADET MASCULÍ NORD

L’Equip C. V. Trisema Gandia va véncer 0 x 3 al C. V. Paterna Liceu amb bon joc de tot l’equip. Aquest comença a ser un equip a tindre en compte en aquesta lliga per a estar en els llocs alts de la classificació. L’entrenador ressalta que l’equip sap patir i treballar duro el que aporta molta solidesa al grup.
Van en el 4t lloc de la lliga, amb 3 victòries i 2 derrotes, i esperem consolidar la posició que dona dret als encreuaments finals.

Articles relacionats