10.8 C
Gandia
Dissabte, 26 novembre, 2022

Quatre de Quatre, pòquer de victòries de l’equip femení de Volei Veles e Vents

El Veles e Vents-Dc. Hotels-Raulfisio– J23, del Grau de Gandia, va aconseguir la quarta victòria consecutiva de la temporada en la pista del C.V. Paterna, en el partit disputat en el matí del passat dissabte 28 de Novembre, en les pistes Taronges de la ciutat valenciana.

Els parcials del partit van ser de 25-6, 25-3 i 25-6) que demostren la indiscutible superioritat de l’equip, una realitat que des de la direcció tècnica d’aquest projecte s’entrellucava ja a l’inici de la competició. De fet durant l’estiu, abans de començar la competició la directiva, la directiva grauera, es va contactar amb els responsables federatius valencians i amb ell del centre d’alt rendiment de Xest, per a intentar que l’equip obtinguera plaça enla categoria preferent i no en la zonal (que ens corresponia en ser equip de nova creació).

Aquesta petició tenia com a objectiu evitar la diferència de nivell (algunes components han sigut són terceres d’una competició nacional en categoria aleví o medallistes en competicions provincials o locals dels últims anys) i la resta d’equips de la categoria zonal.

Així, després del pòquer de victòries, les jugadores del Veles e Vents són les primeres classificades del grup. I ja pensen en la preparació del pròxim partit de lliga, dissabte 12 de desembre, davant de l’equip Illa Grau de Castelló, que també ha guanyat els seus primers quatre partits i es troba en la segona posició de la classificació.

D’altra banda, la pluja va ser la protagonista negativa en les competicions escolars, ja que els partits programats en la pista del Joan XXIII, van haver de ser ajornats per la falta d’instal·lacions cobertes per a poder jugar en aquestes condicions meteorològiques.

Les pròximes cites dels equips del Grau seran el dissabte 5 de desembre per als Alevins i Benjamins i el dissabte 12 de Desembre per a l’infantil que s’enfrontarà a l’altre equip invicte del grup, que de segur serà un enfrontament competit i espectacular.

Fotografia. Dalt: Marta, Nerea, Benavent, Joanna i Belen Baix: Erika, Daniela, NataliaTian i Clàudia

Articles relacionats