27.7 C
Gandia
Dissabte, 30 setembre, 2023

Gandia adjudica la substitució de la gespa artificial dels camps de futbol de Roís de Corella

· Després de l’aturada provocada per la COVID-19, Ajuntament i empresa adjudicatària acorden intensificar els treballs perquè els clubs puguen iniciar les pretemporades amb normalitat

· En total el consistori invertirà 329.000 € en la mesura

La regidora delegada d’Esports, Lydia Morant ha informat aquest matí que ja ha estat adjudicat el contracte per substituir la gespa artificial dels camps de futbol de Roís de Corella. Una adjudicació que ascendeix a 329.000 €. Que permetrà una millora sustancial d’aquesta instal·lació esportiva. Que venia utilitzant equips de totes les categories de la UE Gandia, UD Beniopa i CBF Gandia.

“Tenim el compromís de l’empresa adjudicatària FieldTurf Poligras que els treballs s’acceleraran. S’executarà el canvi en els dos camps de manera simultània. L’aturada per la covid-19 ha retardat el procés però es duplicarà el personal d’instal·lació perquè els clubs puguen començar la pretemporada sense retards” va declarar Morant. També ha recordat que l’herba que s’instal·larà és d’última generació.

L’herba està composta per monofilaments i filaments prefabricats que augmenten la durada i l’amortiment del terreny. Consta de tres capes: una de sorra de sílice per donar-li consistència, una altra de cautxú per esmorteir i evitar lesions i una tercera composta per l’herba artificial.

Articles relacionats