21 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

Les piscines de Beniopa i Rois de Corella ja estan obertes

Lydia Morant, ha informat que el Servei d’Esports ja ha procedit a l’obertura al públic en general de les piscines de Beniopa i Roís de Corella.

Es controlarà l’aforament i s’aplicaran les mesures de seguretat recomanades per les autoritats. Serà requisit indispensable la cita prèvia telefonant al Servei d’Esports (96 295 96 96). També hi haurà un percentatge reduït d’entrades a les piscines per a persones que tinguen dificultats per tramitar la cita prèvia.

Morant ha explicat que hi haurà dos torns. Un de matí que anirà des de les 11 del matí fins a les 14.30 hores. El segon serà des de les 16.30 fins a les 20.00 hores de dilluns a diumenge. “Aquests torns ens permetran realitzar els processos de neteja i desinfecció necessaris entre torns. La neteja es farà a les piscines si no en totes les zones comunes. Hem aplicat senyalització específica per als accessos i les eixides“.

Un altre aspecte que han de tindre en compte els usuaris és que no es podrà utilitzar material de natació. La mascareta serà obligatòria en tot moment excepte durant el bany.

Pel que fa als preus es redueixen. El cost de l’entrada individual queda en 2,80 € per a adults i d’1,50 € per a menors de setze anys. Els nens menors de cinc anys entraran de manera gratuïta.

Articles relacionats