26.3 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

Finalitzen les votacions dels Pressupostos Participatius de Gandia amb una alta participació ciutadana

 

– El Govern municipal estudiarà ara el cost de cada projecte per tal de dur a terme el màxim de propostes possibles 

– Un total de 3.522 veïnes i veïns han participat en la votació final

El període de votació dels Pressupostos participatius de Gandia de 2021 ja han finalitzat. Un total de 3.522 veïnes i veïns han participat d’aquesta votació final, que una vegada més demostra “que la ciutadania vol prendre decisions col·lectivament i que el govern executa els projectes que consideren importants a les seues vides”, ha senyalat el regidor responsable de l’àrea, Nahuel González.

El govern local estudiarà ara el pressupost de cada proposta (amb un màxim de 50.000 € per proposta) per a executar-les per ordre de votació i fins a esgotar el total del pressupost participatiu de 300.000 €.

Entre les propostes que es duran a terme s’inclou la de Santa Anna, per discriminació positiva, que en aquest cas, proposa (amb un suport de 118 vots) la recuperació del camp de futbol de Santa Anna.

L’objectiu del govern local és dur a terme el màxim possible de propostes dintre del pressupost i tenint en compte els filtres de discriminació positiva cap als barris que més dificultat tenen per a guanyar amb el vot.

Articles relacionats