17.8 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

Una gran experiència a la vegada que molt dura pels ciclistes de ciclocròs de la Safor

 

 

 

Iván Gomar finalitza en el lloc 49 a una volta de l’holandés David Haverdings en l’última prova de la Copa del món de ciclocròs que va tindre lloc a la ciutat belga de Dendermonde.

Massa fang i molt nivell en aquesta prova del mundial que es va celebrar en el tradicional circuit belga on l’experiència dels ciclistes centreeuropeus van marcar la carrera. La poca assiduïtat dels ciclistes espanyols i més els valencians en aquest tipus de terreny els va condemnar des del primer moment encara que l’experiència va ser magnífica.

Gomar va ser doblat per Haverdings mentre que el moixentí Pau Martí va ser el millor en el lloc 35 a 5 minuts del guanyador mentre que l’alacantí Raúl Mira acabe en el lloc 39.

Però sens dubte la jornada va córrer com la pólvora per totes les televisions del planeta, ja que es registrava el primer duel de la temporada entre Mathieu Van der Poel i Wout Van Aert. Per descomptat la carrera no va defraudar i tots dos van protagonitzar un duel d’altíssim nivell amb victòria de Van Aert que es troba en molta millor forma que el corredor de l’Alpecin.

La pròxima carrera, si les normes del COVID no són tan estrictes, serà en * on estarà també Felipe Orts després de l’última setmana de descans. Cal indicar que totes aquestes proves s’estan celebrant sense públic des d’aquesta setmana.

Quant a l’equip gandià Teika seguirà almenys fins al pròxim cap de setmana acumulant quilòmetres en fang i per descomptat acumulant experiències per si en un futur volen professionalizar l’equip si algun dia volen ser professionals.

JAEN EN EL BONILLO

Mentrestant a Espanya es disputava l’última prova de ciclocròs de l’any a la ciutat manxega del Bonillo on es disputava el campionat regional.

Jairo Jaen
Jairo Jaén, prova ciclocròs en el Bonillo

L’únic ciclista de la Safor que va participar ha sigut Jairo Jaén, de Palma de Gandia, que va finalitzar en la cinquena posició final de la categoria cadet.

Articles relacionats