12 C
Gandia
Dissabte, 2 març, 2024

Ferran Martínez: “La Platja de Gandia afronta la major inversió realitzada en l’última dècada”

• El president de la Junta de Districte de la Platja va fer dimarts passat un repàs de les actuacions en marxa o previstes en el barri marítim.

• Així, coincideixen el temps un total de 25 milions d’euros, entre els projectes que estan aprovats o obres en marxa, com ara les del dipòsit pluvial del Clot de la Mota, el PAI d’equipaments privats, el nou bulevard (finalitzarà en novembre), el Pla de manteniment i millora de vials o la recent aprovació per part del Ministeri de Turisme del Pla de sostenibilitat turística de Gandia.

Dimarts passat va tindre lloc la Junta de Districte de la Platja, amb caràcter telemàtic. Els temes més destacats van ser, fonamentalment, donar informació de les importants actuacions de millora que s’estan realitzant i que afecten, d’una banda a les infraestructures, i d’altra al manteniment de vials.

Així, el president de la Junta de Districte de la Platja, Ferran Martínez, va fer un repàs de les actuacions en marxa o previstes en el barri. “Per això va ser una reunió molt densa, perquè coincideix en el temps la major inversió realitzada en la platja en l’última dècada. Un total de 25 milions d’euros és el que en aquests moments estan aprovats o en marxa”.

Les obres del dipòsit pluvial del Clot de la Mota, el PAI d’equipaments privats annex al nou bulevard, i aquesta última infraestructura mateix, que estarà finalitzada en novembre.

D’altra banda, el Pla de manteniment i millora de vials, que també és una inversió d’1’4 milions d’euros, i que es presentarà en breu.

També es va informar de la bona notícia de l’aprovació per part del Ministeri de Turisme del Pla de sostenibilitat turística de Gandia i pel qual rebrem també una inversió de 3 milions d’€, tal com van anunciar recentment l’Alcaldessa, Diana Morant, i el regidor de Turisme, Vicent Mascarell”.

Finalment, també es van revisar aspectes concrets del barri de Kentuky, actualitzacions de molts aspectes i també les càrregues i descàrregues de la platja, “que feia molt de temps que estaven esperant”.

Articles relacionats