18.3 C
Gandia
Dijous, 29 febrer, 2024

Triple cita ciclista aquest cap de setmana

– Amb una triple cita ciclista aquest pròxim cap de setmana conclourà l’inici de la temporada de ciclocròs en aquests moments a causa de la pandèmia del coronavirus que ha deixat fora del calendari a moltíssimes proves.

El dissabte s’inicia en la localitat valenciana d’Aiacor el challenge de la Comunitat Valenciana de ciclocròs on participaran prop de 500 ciclistes de totes les parts d’Espanya pel fet que no existeixen més proves en tot el país.

Entre ells hi haurà un bon nombre de corredors de la comarca com els de les escoles del Triasport i La Valldigna que intentaran enfundar-se algun mallot de líder.

Entre ells estaran els germans vallers Llacer Fraile, tant Edu com Joan i Brega que buscaran colar-se entre els majors.

Aquest mateix dia a la ciutat castellonenca de Càlig tindrà lloc el campionat autonòmic de ciclisme femení on participarà la gandiana Alejandra Puente que busca el títol en cadets al costat d’ella estarà la fontina Lucia Andrés mentre que en juvenils participarà la grauera Lucía Martín.

En la jornada del diumenge tindrà lloc a Sueca la segona prova del challenge valenciana que fet i fet serà puntuable per al circuit mundial UCI on estaran els millors especialistes espanyols del ciclocròs com Felipe Orts que serà l’única ocasió que córrega a Espanya aquesta temporada. Indubtablement el nivell serà altíssim en ser prova de la Copa d’Espanya i els corredors de la comarca intentaran demostrar la seua valia aprofitant que el circuit els afavoreix a ells.

Articles relacionats