24.2 C
Gandia
Dimecres, 31 maig, 2023

ÈXIT D’INSCRIPCIONS EN LA PRIMERA TROBADA CLIENTS-PROVEÏDORS DE LA COMUNITAT VALENCIANA

 

– La trobada comptarà amb 390 empreses i se celebrarà en l’emblemàtic edifici de la fàbrica Rico d’IBI

FAESASECAMASEMVEGACEDELCOCEDMACOEVALFEDACFECAP i IBIAE, en col·laboració amb la CEV i amb el suport d’IVACE, organitzen la primera trobada clients proveïdors d’àmbit autonòmic, que se celebrarà el pròxim 24 de febrer a Ibi, en concret en l’emblemàtic edifici de la fàbrica Rico, i que acaba de tancar el termini d’inscripció amb l’èxit d’haver arribat a les 390 empreses interessades a participar en aquest.

Les 9 entitats d’àmbit comarcal han llançat aquesta important iniciativa amb l’objectiu de potenciar les oportunitats de negoci entre empreses de la Comunitat Valenciana, basades en la proximitat i a millorar l’impacte de les relacions comercials en el creixement socioeconòmic dels seus territoris.

D’aquesta manera, empreses que conviuen en la Comunitat Valenciana podran descobrir col·laboradors, proveïdors o clients, amb els quals poder començar una relació empresarial amb menor cost logístic i major generació d’ocupació i riquesa en el seu territori.

Totes les empreses participants rebran les manifestacions d’interés dirigides a elles, i acceptaran o rebutjaran tancar una reunió bilateral amb l’emissor de la sol·licitud, sobre la base de l’interés que la mateixa tinga per a ells.

El que es pretén és que el que es faça puga resultar útil empresarialment als participants, és una forma molt més directa i empresarial de Networking. Després de determinar les seues eleccions, rebran per part de l’organització de la jornada la seua agenda específica de trobades per al dia 24 de febrer.

El projecte es basa en una iniciativa que ja té llarg recorregut en àmbit comarcal, i que després d’una contrastada experiència positiva pretén assentar-se com un referent en la connexió del teixit productiu en tota la Comunitat Valenciana amb el suport de la Conselleria d’Economia Sostenible i l’IVACE, sent la intenció continuar realitzant anualment aquestes trobades en altres enclavaments del territori valencià.

Articles relacionats