23.9 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

EL PALAU DUCAL DELS BORJA F.C.V. ENTRA A FORMAR PART DEL PROGRAMA D’EMPRESES I ENTITATS AMB COR DE CÀRITAS GANDIA

• El Palau Ducal dels Borja Fundació Comunitat Valenciana ha signat, a través del seu gerent, Balbina Sendra, l’acord de col·laboració amb Càritas Gandia per a formar part del programa d’Empreses i Entitats amb Cor (EECC).

• A través de l’acord, el Palau Ducal dels Borja cedeix els espais del palau per a aquells esdeveniments i activitats que Càritas Gandia sol·licite dur a terme en aquest edifici històric. A més, les persones sense llar que resideixen en el Centre d’Atenció Integral podran realitzar visites a l’edifici com una activitat d’oci de cap de setmana.

El Palau Ducal dels Borja Fundació Comunitat Valenciana ja és una Entitat amb Cor de Càritas Gandia. L’acord l’ha signat la gerent del Palau, Balbina Sendra, i el director de Càritas Gandia, Francisco Carrió.

A través d’aquest acord, el Palau Ducal cedirà a Càritas Gandia, com ha realitzat fins al moment, els espais d’aquest històric edifici perquè Càritas Gandia puga realitzar esdeveniments i activitats sempre que hi haja disponibilitat i tenint en compte que un dels fins de la Fundació és cuidar d’especial forma la memòria de Francesc de Borja.

A través del conveni, a més, els participants del Centre d’Atenció Integral per a Persones Sense Llar de Càritas Gandia podran realitzar visites a l’edifici dins del programa d’activitats d’oci de cap de setmana.

Articles relacionats