22.6 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

L’exciclista professional Jose Enrique Gutierrez presenta candidatura a la presidència de la FCCV

 

L’exdirector esportiu dels equips de la Penya Ciclista Beniopa, José Enrique Gutiérrez sobrenomenat com El Búfal ha oficialitzat la seua candidatura per a dirigir la Federació Valenciana de Ciclisme durant els pròxims quatre anys.

Quique Gutiérrez que com a corredor professional ha obtingut grans victòries d’etapa, i compta amb el seu palmarés haver sigut segon en el Giro d’Itàlia del 2006, una vegada finalitzada la seua etapa de corredor ha estat dirigint durant diversos anys als equips cadet, júnior i sub 23 de la Penya de Beniopa. Precisament gràcies a aquesta labor va ser designat com a seleccionador valencià de la Federació Valencià, càrrec que ocupa actualment.

En aquesta mateixa candidatura tindrà com a mà dreta a l’exprofesional gandià Pascual Orengo amb qui guarda una gran amistat des de fa molts anys.

Gutiérrez vol transmetre unitat entre les tres províncies i l’objectiu que totes les modalitats siguen tramades igual en la Federació, “hem de modernitzar la federació a temps actuals i deixar clar que és la casa de tots els ciclistes”.

El de Vinalesa té clar que, si entra en el càrrec, abaixarà el preu de les llicències i les taxes, “hem de pensar més com potenciar el ciclisme base i per a això reciclarem totalment i de manera gratuïta a tots els entrenadors, esportistes i familiars que ho desitgen”.

Una altra de les preocupacions de Gutiérrez és intentar equilibrar el ciclisme femení al masculí, “hi ha una gran discriminació cap a les dones ciclistes i això l’hem de canviar com més prompte millor, ha de ser atractiu per a elles”.

Quant als últims problemes que han sorgit en les convocatòries de corredors, Gutierrez ha assenyalat “hem de parlar entre clubs, equips i federació per a arribar a un acord que garantisca la viabilitat per a totes les parts” matisa.

En definitiva l’actual seleccionador valencià té una gran tasca si li guanya les eleccions a Fernando Gerico i Ángel Alfaro, ja que per a traure professionals haurà de canviar la ment de molts i que tots els clubs s’involucren en l’empresa.

Articles relacionats