18.3 C
Gandia
Dijous, 29 febrer, 2024

ELS PLANS B

Diuen que al PSPV tenen plans B. No un. Dos, o potser tres. Ximo Puig té el seu per si venen males el 24M, tal com es va encarregar de dir el diari en castellà editat a València Levante-EMV, que sembla curar-se en salut per si de cas. El de Puig passa pe retindre l’escó a Madrid. Però hi ha mes plans B al PSPV paral·lels al de Puig. Alfred Boix, encarregat de l’organització a l’Executiva Nacional de Puig, té el seu propi pla B que passa per recuperar una figura emergent i catapultar-la com a substitut (o substituta) del seu Ximo Puig. I José Manuel Orengo, a qui el PSPV té guardat a un bagul esta campanys, té el seu propi pla. Orengo no va en llistes municipals i per tant no pot repetir com a diputat provincial. Tampoc va en llistes autonòmiques. 

Hi ha remor pel fet que Puig haja donat protagonisme a independents a les candidatures, i haja relegat als lermistes a llocs dubtosos. Els seus mai es queixen, entre altres coses perquè no tenen opció. Francesc Signes, per exemple, no es farà ara ciscarista. 

Massa coses que difícilment podran disimular una plaça de bous plena de militants arribats de tot arreu en autobusos i trens. I sobretot pànic al 25M, perquè Antonio Montiel i Mònica Oltra es deixen voler. 

Articles relacionats