Els equips alevins del Club Volei Gandia es proclamen campions provincials

Els alevins del CV Gandia s’han proclamat campions de la província de València, el Turmetal Gandia en categoria masculina i el Gandia Motors, en femenina. 
Per part de l’equip masculí Turmetal Gandia, es va enfrontar en la semifinal al Xàtiva. En aquesta trobada, els de Gandia van demostrar una gran superioritat i no van tenir problema per a vèncer en el partit per un clar 2-0, assegurant-se així un lloc en la final que jugarien minuts després.
Aquesta final es va jugar contra el Dominicas, de Xàtiva. El primer set es va controlar des del principi i no va suposar cap problema per al Turmetal, amb un gran servei i superioritat en la xarxa, amb bons atacs. El segon set es va aconseguir un bon avantatge des del principi, col·locant-se 14-3, moment en el que l’equip gandià es va relaxar i cometent algunes fallades no forçades, va fer que aquest ampli avantatge anara disminuint, però després d’un temps mort que va servir per a calmar els ànims i centrar-se una altra vegada, aquests joves jugadors van aconseguir tancar el set i proclamar-se així campions de la província.
Pel que fa al femení Gandia Motors, va arribar a les finals del campionat provincial amb l’objectiu de pujar al més alt del podi i soltar els nervis de cara al que serà el classificatori per al campionat d’Espanya, que busquen repetir per segon any consecutiu. La semifinal es va iniciar amb alguns nervis propis d’aquests partits, però a mesura que el set transcorria es van anar dissipant i es va aconseguir la victòria per 2 sets a 0.
Les gandianes es van enfrontar al Pureza en la final del campionat, mostrant des de l’inici molta concentració i seguretat en el joc. Amb un joc sòlid, van aconseguir còmodament vèncer al rival per 2 sets a 0, proclamant-se així campiones de la província de València.
Tots dos equips van demostrar ser molt competitius, mostra del treball que realitza el club en els últims anys amb els equips de la base. 
Ara els equips ja treballen de cara al classificatori per al campionat d’Espanya. Destacar que l’equip femení ja va aconseguir passar al campionat la temporada passada.

Les bones notícies per al club no acabaven ací, diumenge la parella formada per Javi i Ricard (a la imatge adjunta) de l’equip de volei platja Turmetal acabaven el Campionat Autonòmic d’Hivern de Volei Platja com a segons classificats. Després de la bona temporada d’aquesta jove i prometedora parella, tenia el colofó de la classificació en l’última prova que es va celebrar en la platja de la Malvarosa.

Et Pot Interessar