Els empresaris dissenyen un pla amb l’ajuntament per a millorar el polígon Alcodar

El president de l’Associació d’Empresaris de la Safor (Aesafor), Juan Pablo Tur, ha anunciat en el marc de la celebració dels Premis FAES 2018 l’engegada al costat de l’ajuntament de Gandia d’un Pla Estratègic a través del que es puguen definir dins del termini i en la forma escaient, per ordre de prioritat, les accions a desenvolupar amb la finalitat d’avançar en la millora de les instal·lacions del Polígon Alcodar.
Aesafor, d’àmbit comarcal, compta en aquests moments amb més de 150 associats i destaca com una de les primeres entitats associatives de la comarca. En aquest sentit, Juan Pablo Tur ha volgut destacar la «gran» labor de l’expresidenta, Antonia Estrugo, «a qui agraïm la seua dedicació».
Així mateix, el president d’Aesafor ha tingut unes paraules d’agraïment a l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, i al govern de la ciutat per treballar conjuntament en el desenvolupament d’ «un dels polígons més potents per la seua situació i per la quantitat d’empreses que formen part d’ell».
Entre les seues principals reivindicacions destaquen «una major vigilància i més seguretat» i, entre altres de les seues apostes, recalca la formació i la quantitat de serveis «que poden trobar en la nostra pàgina web».
Sobre FAES, Juan Pablo Tur ha incidit en la importància de l’associacionisme perquè «tots junts tenim molta més força. La Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor és el nexe d’unió entre les diferents associacions i l’interlocutor entre les empreses i administracions. Som molt conscients que l’associacionisme és molt important».

Et Pot Interessar