Els atletes del CA Safor Delikia Sport Pilar Rubio i José García-Pando arriben a les finals en el mundial màster de Màlaga

José García Pando i Pilar Rubio, dos atletes veterans del Club d’Atletisme Safor Delikia Sport, van participar en el XXIII Campionat del Món d’Atletisme Màster a l’Aire Lliure, que es va celebrar a Màlaga fins diumenge passat. García-Pando va competir en llançament de javelina i Pilar Rubio va córrer els 1.500 metres llisos. Tots dos van passar a les respectives finals.

García-Pando va competir dimarts, dia 11, a la seu de Torremolinos. El llançador de Sueca no va tindre el seu dia; tot i que en l’escalfament va estar per damunt dels 45 metres, a l’hora de la veritat va fer un registre de 42,93 metres, quedant en la 12a posició. Per la seua banda, Pilar Rubio va acudir a l’estadi Ciutat de Màlaga. En les semifinals de dissabte va acabar la sisena, per tant va passar a la final, que es va disputar l’endemà, on la fondista alacantina va quedar en 11a posició, amb un temps de 4:53.17.

Et Pot Interessar