Jesús Gomar, del Safor Delikia, guanya la V Cursa Popular de Bellreguard

Jesús Gomar, del Club d’Atletisme Safor Delikia Sport, va guanyar dissabte passat en categoria absoluta masculina la V Cursa Popular de Bellreguard, emmarcada en el tercer circuit comarcal. Gomar va completar els 7.450 metres de la prova en un temps de 24 minuts i 45 segons.

A la cursa hi va haver una àmplia representació de corredors del club ‘groguet’, amb 60 participants. A més de Jesús Gomar, 1r en Sènior masculí, altres podis per categories van ser els de Christian Climent (2n en Veterans B), Alfredo Matoses (2n en Veterans C), David Ferrairó (3r en Veterans D), Mónica Mahiques (1a en Veteranes C), Marta Tarrasó (1a en Sènior femení) i Maria Boscà, que va ser 3a en Veteranes B.

Club Masktri

Els atletes del C.D. Masktri també van estar presents en la prova ajornada de Bellreguard. L’avís de tempestes va obligar a l’organització de la prova a suspendre-la la setmana passada, per la qual cosa es va celebrar dissabte passat a la vesprada. 
A la prova van acudir en representació de l’equip gandià Raúl Sánchez, Roberto Santa María i Victor Rocher. 
Els tres atletes van aconseguir resultats molt favorables, entrant quasi alhora per la meta. 
El més ràpid va ser Sánchez, qui va invertir 33:18 per a completar els 7800 metres de recorregut. Després d’ell va creuar la meta Victor Rocher, amb un temps de 33:22. A escassos segons va finalitzar el seu company Roberto Santa María, qui va aconseguir una marca de 33:53.

Et Pot Interessar