Els empresaris asseguren que el mercat immobiliari de la Safor està remuntant

«El mercat immobiliari remunta a la Safor i dóna símptomes de recuperació». Així ho ha anunciat el president de l’associació d’immobiliàries MLS Gandia, Javier Rocher, en el marc dels Premis FAES 2018. «Malgrat estar lluny dels números del boom, és una xifra raonable de vendes que porta a les agències a treballar a ple rendiment».
Rocher ha extret un balanç positiu del 2017-2018, que s’ha vist plasmat, ha assegurat, en l’actitud dels clients que «cada vegada reconeixen més el servei de qualitat que els prestem, la col·laboració entre els membres i el nivell de professionalitat», unes característiques que «ens han portat a consolidar-nos com un referent en el sector immobiliari de la comarca»
Entre les apostes de MLS Gandia, amb vista als pròxims mesos, ha destacat la formació com una de les principals eines per a oferir-li al client «més serveis sofisticats i que aporten valor a la intermediació immobiliària».
Sobre les agències que operen a la Safor, assegura que poden trobar en MLS Gandia «pertànyer a un grup l’objectiu del qual és la millora de la imatge immobiliària, així com tot un seguit de serveis que permeten al particular valorar el nostre treball».
Pel que fa al client, Javier Rocher ha afirmat que «MLS Gandia pot oferir-li una àmplia gamma de serveis, així com també una gran difusió a través de les seues 20 agències associades sobre la seua propietat». En el cas del comprador, «li mostrarem el gran catàleg de propietats de les agències que pertanyem a la MLS».
El president de l’associació ha aprofitat per a sol·licitar la col·laboració de les administracions públiques en les tasques de sol·licitud d’informació que requereix el notari a l’hora de signar, tractant-se de requisits legals, «i que les immobiliàries necessitem desenvolupar a través d’una via molt més directa i sense traves».
En la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor, ha dit, «trobem el suport necessari i a empresaris que, com nosaltres, pretenem millorar la nostra activitat dia a dia, i enriquir la comarca. El nostre objectiu és contribuir al costat de FAES al fet que la Safor torne a ser eixa comarca empresarial i industrial que ha sigut tota la vida».

Et Pot Interessar