El PP afirma que les casetes de la plaça del Tirant són «una mostra d’ineficàcia del govern de Gandia»

El Grup Municipal Popular de l’Ajuntament de Gandia ha declarat respecte de la «reinauguración» de la Plaça Tirant, que l’historial d’eixa infraestructura «és una mostra de l’ineficàcia» del govern local. 
El PP es remunta dues legislatures enrenre, allà en 2009 es remodelar la plaça per un valor de 6.600.000 euros, però les obres haurien d’haver acabat al setembre de 2010, i finalment van ser inaugurades a “bombo i platet” pel llavors alcalde José Manuel Orengo poc abans de les eleccions de 2011.
El Partit Popular afirma que quan va entrar al govern local en 2015 es va trobar que hi havia un impagament a l’empresa de més de 5 milions d’euros, i unes casetes «a preu d’or i amb zero utilitat». «Gràcies al Pla Confiança, que canviem per un tramvia que no anava a cap part, el Partit Popular, es va encarregar de realitzar entre altres projectes, un per a la finalització i condicionament de la plaça, fins i tot es va proposar el trasllat del Centre de Salut del Raval, una cosa que els propis veïns van descartar. També es va condicionar la plaça, amb una coberta, per a donar ombra i derivar a la mateixa activitats de col·lectius de la ciutat, ja que la Plaza Prado estava saturada d’activitats«, afirma el PP en un comunicat.
Segons ha explicat el regidor Vicent Gregori, «quan es va obtenir el finançament per a les obres de condicionament final d’una plaça inacabada d’origen, va arribar el canvi de govern i van entrar PSOE- Més Gandia a governar, amb el que la Plaça, tenint el finançament i el projecte d’adequació per a la instal·lació d’oficines municipals, va tornar a quedar paralitzada durant més de tres anys. A la meitat d’eixe temps, hi ha hagut declaracions d’intencions i poc més, ja que aquest govern va tornar a gastar més del que té, contractant un especialista per 14,000 euros perquè fera un projecte per a la Plaça, projecte, que no és un altre que el que va proposar en el seu moment el Partit Popular de Gandia».
El PP assenyala que l’alcaldessa, Diana Morant, «demostra ser bona deixebla del seu predecessor, i torna a inaugurar a amb magnificència una plaça que ha costat entre projectes, adequacions i inauguracions 8.340.000 euros».

Et Pot Interessar