ELS BARONS DEL PSOE NO VOLEN A SÁNCHEZ A LA MONCLOA

El mateix pensen Carme Chacón i Ximo Puig, però en ambdós casos els resultats electorals a Catalunya i València, respectivament, han estat tan dolents que no poden alçar la veu, i a més Puig està condicionat pel recolzament que rep de Podem a les Corts Valencianes. 

En un comunicat, aquesta plataforma ha mostrat el seu «profund desacord» amb el «creuament de declaracions irresponsables i fora de context dels òrgans de partit» amb l’ànim, al seu judici, de «convulsionar» la vida interna del PSOE.
Es refereix la plataforma En Positiu a les declaracions de diversos alts càrrecs autonòmics i ex alts càrrecs socialistes, situació que rebutja i per la qual sol·licita a «tots els dirigents del partit», excepte als representants federals «encarregats de la formulació del Govern», que «abandonen el debat en els mitjans de comunicació».
I és que l’objectiu d’aquesta plataforma és que «cessen» aquelles declaracions que «convulsionen» la vida interna del partit de «forma irresponsable». És més, des d’En Positivo han exigit «el respecte de tots els militants» al secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ja que han recordat que va ser triat per tots a través d’un procés de primàries. Missate clar i directe a Susana Díaz, qui al minut u de la nit electoral del 20D va eixir a ressaltar que «el PSOE ha guanyat a Andalusia». 
El secretari general i candidat electoral va ser triat per a representar al PSOE en les eleccions generals i va obtenir una representació electoral que el faculta, si el PP no aconsegueix la majoria necessària per a la investidura del seu candidat, a obrir un procés de negociacions per a impulsar un govern alternatiu a l’actual, presidit per un socialista. Això és justament el que no volen Díaz, Puig, Chacón i altres dirigents que estaven esperant un enfonsament electoral de Pedro Sánchez, i que no volen ni pensar en la possibilitat de que presidisca el Govern. La línia roj, Podemos, formació de la que escoltarem ara qualsevol barbaritat en boca dels barons del PSOE. 

 

Et Pot Interessar