14.7 C
Gandia
Dilluns, 4 desembre, 2023

Els atletes del Safor Delikia Sport obrin la temporada de camp a través

Els atletes del Club d’Atletisme Safor Delikia Sport van obrir la temporada de camp a través amb la seua participació diumenge passat en dues proves de cross dins del circuit autonòmic; una a Vila-real (la Plana Baixa), i una altra a Sant Joan d’Alacant.

A Sant Joan (imatge) van participar Alba Soler (U14, qui va quedar en cinquena posició, tot i anar entre les tres primeres en bona part de la cursa), mentre que en la categoria U16 van competir Alicia Crespo (segona amb un temps de 5:59), Neus Sansaloni (cinquena), Melany Giraldo i Carla Bolufer. En esta prova hi va haver 124 inscrites però només arribaren a meta 90. Per la seua banda, Andrea Abad va ser segona en la seua categoria, U23, amb un crono de 21:24.

A Vila-real van estar Paula Martín (U18), Paula Casanova (U20), Jordina Gascón (U20), Juan Antonio Pérez (U20), Joan Cloquell (U20), Abdelhafid Said (U23) i Josuer Armando Rosero (U18). El dia va ser plujós i els corredors van poder experimentar les autèntiques sensacions del cross amb fang, risc i desnivells.

Articles relacionats