12.8 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

El PSPV xifra en 48 milions la inversió de la Generalitat en la ciutat de Gandia

El subsecretari Institucional del PSPV-PSOE de Gandia, José Manuel Prieto, ha dit, en resposta a la valoració que ha efectuat el PP de Gandia sobre els pressupostos de la Generalitat per a 2019, que “Gandia és molt important per al Consell presidit per Ximo Puig, qui aposta clara i fermament per la nostra ciutat en convertir les reivindicacions en realitats. El Govern de Gandia té a la Generalitat Valenciana com una gran aliada, una aliada que està fent un enorme esforç inversor”, ha destacat Prieto, afirmant que el PP de Gandia “s’oblida” dels més de 48 milions d’euros que està invertint la Generalitat en matèria de sanitat, educació i justícia”.
Des del PSPV-PSOE de Gandia es recorda que després de “vint anys d’abandó i oblit per part dels successius governs autonòmics del PP, la ciutat tenia moltes necessitats i projectes pendents que, ara, amb el Govern del Botànic, s’estan fent realitat”. “La Generalitat ens està demostrant aquesta legislatura que podem comptar amb ella, després del menyspreu i l’aïllament al que ens va tenir sotmès el PP, pressupost després de pressupost. Ha sigut necessari un govern autonòmic presidit pels socialistes, perquè arribe a Gandia més diners que en qualsevol etapa del PP al capdavant del Consell”, ha assenyalat Prieto.
En aquest sentit, afirma, “la Generalitat Valenciana està duent a terme una aposta clara i ferma pel projecte de l’antic hospital Francesc de Borja, amb una inversió de més de 8 milions d’euros per al nou Centre de Salut Integral que revitalitzarà el barri de Roís de Corella. A aquesta xifra cal afegir-li els 2,5 milions d’euros per a l’enderrocament de l’actual edifici. Paral·lelament al tràmit del contracte per a l’enderrocament, la Conselleria de Sanitat ja està accelerant l’adjudicació de la construcció, perquè no quede un solar buit en la zona, com vol fer veure el PP”.

Articles relacionats