EL PSPV DE GANDIA DEMANA «RESPECTE I CAUTELA» DAVANT LA CITACIÓ A ORENGO PER A DECLARAR

El sotssecretari de Comunicació del PSPV a Gandia), José Manuel Prieto, ha demanat «respecte i cautela» davant la decisió de la UCO de la Guàrdia Civil de citar a declarar com investigat a L’exalcalde de la ciutat i excap de gabinet de la Diputació provincial, José Manuel Orengo, dins del cas Imelsa, ja que es tracta d’una fase «prejudicial».

 

Prieto ha indicat que, en ser la UCO qui el cita a declarar, es desconeix el motiu pel qual se l’investiga. Encara així, considera que servirà per a deixar clar que «no tots som iguals» i ha destacat que «tots els citats formaven part, en qualitat de diputats o càrrecs electes, dels consells d’administració que són ara objectiu de recerca, però no prenien decisions».

Per la seua banda, el sotssecretari del Partit Popular de Gandia, Vicent Gregori, ha demanat als responsables del PSOE, Compromís i Esquerra Unida de Gandia que demanen explicacions sobre aquesta nova recerca que s’obri amb membres dels seus partits en la Diputació de València, amb la mateixa força amb la qual van exigir respostes al PP pels seus «investigats».

Et Pot Interessar