28.8 C
Gandia
Dissabte, 30 setembre, 2023

El PP de Tavernes demana prioritzar les inversions en la piscina coberta

– Els Populars demanen al Govern de Tavernes prioritzar les inversions en la piscina coberta en el Pla d’Inversions de la Diputació

– Eva Palomares “Des del Grup Municipal Popular de Tavernes volem contribuir a triar les actuacions que es financen amb els fons del Pla d’Inversions de la Diputació de València per al bienni 2020-2021”

Davant la falta de diàleg que mostra el govern de Tavernes. Des del grup popular enviem les nostres propostes. Entre les quals destaca la inversió en la piscina coberta. Una inversió que tenen paralitzada quasi una dècada i que Tavernes necessita ja, no l’any electoral, comenta Palomares.

Aquest pla de caràcter bianual de la Diputació compta amb la quantia de 885.078,97 € euros per a Tavernes. Considerem que la piscina ha de ser una de les inversions a prioritzar. Ja que a Tavernes el Govern del Botànic no ha injectat, com ha fet amb Cullera, la quantia necessària per a obrir-la”.

La segona línia d’actuació per als Ajuntaments contempla complir els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) per a 2030. I que hauríem d’haver debatut en conjunt per a fer la millor elecció de qualitat de vida amb sostenibilitat. Lamentablement, aquest diàleg no s’ha produït, explica Palomares.

El grup Popular ha fet vàries propostes en aquest sentit com són:

– Incorporar al municipi una planta de compostatge per al reciclatge de matèria orgànica i generació d’abonament natural per a la nostra agricultura

– Incrementar el nombre de viatges diaris del servei d’autobús fins a cobrir amb cada tren, connectant millor la platja i el poble i l’estació.

– Fins i tot incorporar una línia addicional de servei d’autobús que únicament faça servei estació Tavernes, per a destinar l’actual a cobrir la línia estació Platja.

– Instal·lació de punts de recàrrega elèctrica al pàrquing del Passeig País Valencià

– Adquisició de màquines de reciclatge de llandes i botelles de plàstic.

Del mateix text de la convocatòria es dedueix la necessitat que la participació, i encara diríem més, del consens en les obres i serveis a realitzar en el nostre municipi amb els fons de la Diputació, fora l’eix sobre el qual pivote aquesta elecció. Però, una vegada més no ha sigut així”, lamenta Eva Palomares.

Unes altres de les propostes del Grup Municipal Popular al Govern de Tavernes són:

– Accés Nord a la Platja de Tavernes de la Valldigna des de la rotonda que estan acabant en la variant de Favara

– Reparació de camins: Tancat, Vedat i Camí Hortai tot mesurades per a ajudar als sectors empresarials i treballadors del municipi. A través d’un pla d’ocupació local en els principals sectors afectats del municipi: agricultura, comerç, hostaleria i indústria.

D’altra banda, i davant l’oblit del Govern de Tavernes d’alguns centres educatius, “també hem proposat que amb aquestes inversions s’adquiriren desfibril·ladors en els centres d’educació Infantil, Primària i Secundària de Tavernes de la Valldigna que no s’haja posat encara o no compten amb ells”.

Articles relacionats