12.7 C
Gandia
Dilluns, 27 març, 2023

Gandia posa en marxa cinc noves borses de treball 

– El govern de Gandia posa en marxa cinc noves borses de treball

– Jose Manuel Prieto: “És important que impulsem els processos de selecció pública perquè s’adapten a la nova realitat. Al mateix temps donem una oportunitat als ciutadans de Gandia en forma d’ocupació pública”

El regidor delegat de Govern Interior i Coordinació Administrativa, Jose Manuel Prieto, ha informat aquest matí que ja han estat publicades en el BOPV les bases i la convocatòria de cinc noves borses de treball. Per a places d’arquitecte tècnic, infermer, enginyer tècnic industrial, enginyer tècnic d’obra pública i tècnic auxiliar d’informàtica.

Les bases poden ser consultades a www.gandia.org, el tauler d’anuncis del consistori i en el Butlletí Oficial de la Província. Les sol·licituds s’han de presentar a la seu electrònica.

Sobre aquesta mesura, Prieto ha destacat que el govern municipal, es pretén reforçar la plantilla en un moment on “hem d’apostar per les inversions i el desenvolupament municipal. Es tracta de perfils relacionats amb l’enginyeria i l’obra pública. Però també amb la digitalització i la modernització per impulsar definitivament la digitalització de l’administració“.

És important que posem en marxa els processos de selecció. Així donem una oportunitat als ciutadans de Gandia en forma d’ocupació Impulsant des de l’administració noves oportunitats laborals”. “Seguirem treballant perquè els ciutadans de Gandia tinguen una oportunitat en aquests moments difícils. Però que sobretot per aconseguir que la nova normalitat arribe a la nostra ciutat amb totes les condicions. Permetin tornar a generar economia i llocs de treball” va finalitzar Prieto.

Articles relacionats