EL PP DE GANDIA REITERA LA SEUA OFERTA DE PACTE PER IMPEDIR LA PUJADA D’IMPOSTOS EN L’INICI DEL PERIODE DE LIQUIDACIONS

El PP de Gandia ha reiterat la seua denúncia sobre la pujada d’impostos quan este dimarts 1 de març ha començat el periode de liquidació dels tributs de Gandia, fins al 2 de maig de 2016, periode en el qual els ciutadans poden realitzar el pagament d’alguns impostos municipals.

Entre ells destaquen l’Impost de Vehicles de Tracció Mecànica (IVTM). Aquest impost s’augmenta en un 30% a aquells turismes amb menys de 12 cavalls fiscals i un 15% amb igual o major a aquells vehicles amb 12 cavalls fiscals. El que ve a deduir, que es castiga al parc automobilístic de Gandia, és a dir a la gamma mitjana de vehicles que utilitza la majoria de ciutadans. Ara bé, el que més sorprèn és «la brutal pujada, de fins a un 44,5% d’IVTM a motos amb una cilindrada superior a 125 cc i d’igual manera puja fins a un 44,5% a autobusos, camions, tractors, remolcs i semirremolcs. És a dir, tots aquells vehicles que utilitzen empreses i autònoms, per a realitzar la seua activitat econòmica diària».

 

Per al regidor popular Guillermo Barber, “hui comença la brutal pujada d’impostos a Gandia, per a pagar l’engruixat deute socialista”.

Barber ha sol·licitat que el Govern de Gandia comence des de ja a veure que és necessari un gran pacte de ciutat per a traure avant els Pressupostos de 2016 i frenar la brutal pujada d’impostos, que no solament se cenyeix al present exercici, sinó que està prevista per a tota la legislatura.

Barber ha tendit la mà “perquè és necessari veure que la pujada d’impostos, no ajudarà als gandians a millorar la seua qualitat de vida”. I ha reclamat a Ciutadans, en concret al seu edil, Ciro Palmer, “un canvi d’actitud, d’acord amb el seu programa de govern, que demanava no pujar els impostos”.

El PP ha posat com a exemples que un cotxe de gamma mitjana ha pagat en 2015 52’45 euros d’impost, mentre que enguany pagarà 68’16. Un cotxe de gamma alta passa de 125 a 143 euros.

 

 

Et Pot Interessar