15 C
Gandia
Dimecres, 30 novembre, 2022

El PP de Gandia proposa la medalla d’or de la ciutat per als herois de la pandèmia

– Primera roda de premsa presencial del Grup Municipal del Partit Popular des de l’inici de l’Estat d’Alarma

– El Reglament Municipal d’Honors i Distincions permet a l’Ajuntament de Gandia concedir la Medalla d’Or de la ciutat a aquells col·lectius que han prestat serveis a la ciutat o han dispensat honors a ella.

– Segons els populars la proposta comptarà amb el suport unànime de la societat gandiana.

– Soler: És evident que els herois del 2020 compleixen àmpliament els requisits per a ser mereixedors de la Medalla d’Or de la ciutat. Els seus valors ens han de servir d’exemple perquè la societat gandiana continue avançant unida .

Aquesta iniciativa se suma a les ja plantejades anteriorment com la celebració d’un homenatge pòstum als morts en el Departament de Salut de Gandia, la posada en marxa d’un bosc dels records o la sol·licitud perquè un carrer pròxim a l’Hospital Comarcal Sant Francesc de Borja porte el nom d’Herois del 2020.

Les primeres paraules han sigut d’agraïment a tot el personal sanitari que ha estat en primera línia de batalla arriscant la seua vida per a salvar la de tots els altres. Tampoc s’han volgut oblidar de la resta de treballadors i professionals que han estat a peu de carrer assistint als veïns en tot moment.

El portaveu popular, Víctor Soler, els ha qualificats a tots ells com “els herois de 2020. Treballadors i professionals que han donat el millor de si mateixos perquè Gandia poguera aguantar els efectes d’una pandèmia que ha causat problemes econòmics i socials devastadors per a la ciutat

Per aquest motiu, el Grup Municipal Popular a l’Ajuntament de Gandia ha registrat en el dia de hui una proposta perquè, en la pròxima Junta de Portaveus, s’incloga un punt en l’ordre del dia amb l’objectiu de consensuar la concessió de la Medalla d’Or de Gandia a tots els treballadors i voluntaris que han lluitat des de diferents sectors contra el COVID-19.

En un altre ordre de coses, des de hui mateix, el Grup Municipal Popular ha représ la seua activitat presencial en les oficines del Grup Municipal situades en la planta baixa de l’edifici consistorial.

Soler ha destacat l’intens treball que els regidors populars han desenvolupat des que es va declarar l’estat d’alarma, “òbviament aquest treball no ha pogut ser presencial, però amb la volta a la nova normalitat i el procés de desescalada en l’àmbit municipal, el nostre grup reprén l’activitat presencial en les oficines de l’Ajuntament”.

Soler ha subratllat que “es donarà preferència a la resolució dels casos via telefònica, telefonant al 962959467 o per correu electrònic (pp@gandia.org), i que en cas de necessitat presencial s’haurà de concertar cita prèvia amb les vies de contacte esmentades, tot això seguint les directrius emanades des dels departaments de Sanitat i Govern Interior de l’Ajuntament de Gandia“.

Articles relacionats