15 C
Gandia
Dimecres, 30 novembre, 2022

Cinc components dels equips de voleibol del CEIP Joan XXIII fan les proves a Cheste

Cinc components dels equips de Voleibol del CEIP Joan XXIII del Grau de Gandia, van acudir a les instal·lacions del centre educatiu de Cheste a València, per a passar les proves físiques que donen accés al Centre d’alt rendiment esportiu “PED de Cheste”, de voleibol.

Després de diversos ajornaments provocats per la COVID 19, les proves es van realitzar al passat dilluns i es van adaptar a la situació actual. A més a conseqüència  d’aquesta pandèmia, el nombre de places oferides per a nous esportista ha passat de ser 16 en la primera convocatòria a 6 en la definitiva.

Els alumnes que han decidit optar a aquestes places, que els proporcionarien una beca d’estudis i esport van ser: Omar LoumIker Boronat, Daniela DimitrovaNatalia Vyacheslavova i Yasmin Peeva.

La realització d’aquestes proves de l’equip de voleibol Joan XXIII, demostren clarament un altre pas en el seu creixement i en el dels seus jugadors, que de ser admesos podran entrenar amb els millors jugadors de la comunitat valenciana, en un pla d’entrenament intensiu, que sens dubte, els farà millorar exponencialment setmana rere setmana.

Joaquín Borrás ha assenyalat que “Ara toca esperar resultats mentre també esperem poder iniciar els entrenaments aquesta temporada, a costa del fet que es reprenga alguna competició d’aquesta temporada o ja esperant a l’inici de la temporada 20/21 on el col·legi debutarà en la categoria infantil femenina”.

Articles relacionats