12 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

El PP de Gandia denúncia que el servei de Safor Bici és desastrós i lamentable

• D’un total de 500 bicicletes que haurien d’estar a la disposició dels usuaris, només hi ha disponibles 12 en data de hui en les bases.

• El govern socialista i nacionalista pregona una ciutat amable i sostenible, ampliant els carrils bici i són incapaces de tindre un servei de bicicletes públiques en condicions.

• Dani Martí “El vandalisme no justifica el pèssim servei que està donant l’Ajuntament de Gandia, ja que la falta de bicicletes no és puntual, sinó recurrent”.

El passat 18 de novembre de 2019 l’empresa que gestiona el servei públic de bicicletes va sol·licitar fer una parada tècnica del servei públic, que finalment va ser de 4 mesos, per a realitzar millores en el sistema i numere de bicicletes públiques.

Es va anunciar per part del govern municipal que el servei públic comptaria en principi amb 200 bicicletes i que arribarien fins a les 500 durant el 2020 com així s’exigeix en el contracte signat.

Des del Partit Popular es denuncia que des que es va reprendre el servei a la fi de l’any passat fins ara, en plena temporada estival, el govern local de PSOE-Compromís Més Gandia Unida és incapaç de mantindre el servei públic de bicicletes en condicions mínimes, ja que un dia com hui 24 d’agost a les 13.00 hores, es pot comprovar amb les dades adjuntes de bases i bicicletes, que dels 500 ancoratges només hi ha disponibles un total de 12 bicicletes sense estar la resta ocupades, ja que no n’hi ha.

Per tot això es confirma un incompliment més d’aquest govern que es burla de la ciutadania, presentant un servei del tot deficient, ja que no són 500, ni 300, ni 200. La realitat hui dia és que entre totes les bases de la ciutat no arriben ni a 20 bicicletes, que poden comprovar accedint al sistema.

Dani Martí: “Serà difícil recuperar la confiança dels usuaris del servei, dels actuals i dels futurs, i entenem que és una incongruència apostar per les polítiques de mobilitat sostenible i enganyar d’aquesta manera els ciutadans amb un servei tan desastrós i lamentable, que no beneficia en res a la imatge de la ciutat, a més de suposar un cost per als gandians”.

Des del Partit Popular “demanem al Govern serietat i que exigisca d’una vegada per sempre a l’empresa adjudicatària que instal·le a la ciutat allò a què es va comprometre en el seu projecte de 2017 i pel que va sol·licitar una nova moratòria el novembre de 2019 per a implantar millores en el servei, ja que durant tot aquest temps l’empresa contractista no ha deixat de percebre ingressos per la publicitat que gestiona de mobiliari urbà per a informació”.

Articles relacionats