23.2 C
Gandia
Dijous, 30 novembre, 2023

Gandia celebra els èxits del Club Esportiu Boxsafor

· El club va obtindre quatre medalles d’or, tres de plata i una de bronze en el Campionat d’Espanya de Kickboxing-Tatami Sport

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto acompanyat pel vicealcalde, Josep Alandete i la regidora delegada d’esports, Lydia Morant, reberen ahir en l’ajuntament una representació del Club Esportiu Boxsafor que dirigeix esportivament el tècnic José Antonio Núñez, amb motiu dels seus magnífics resultats al Campionat d’Espanya de Kickboxing-Tatami Sport celebrat de l’1 al 4 de juliol a Azuqueca de Henares (Guadalajara).

El club va obtindre quatre medalles d’or, tres de plata i una de bronze. César Heredero es va proclamar campió nacional en la modalitat de sènior ‘Light Contact’, sumant així el seu cinqué títol d’Espanya. Menció especial també per als ors dels germans Inés i Carlos Ortega en cadets, així com la medalla de plata cadet major ‘Light Contact’ aconseguida per Borja Moreno.

Andrea Martínez, amb dos combats excel·lents i una final ajustadíssima, i Emma Bataller, van aconseguir sengles medalles de plata, sent per Kaloyan Todorov un bronze amb gust de més després d’una ajustadíssima semifinal amb l’actual campió.

D’altra banda, el Club Esportiu BoxSafor ha tancat una temporada 2021 molt intensa pel que fa a competició i formació, en la qual el club, juntament amb la Federació de Kickboxing de la Comunitat Valenciana i amb el suport del Servei d’Esports, ha organitzat a la nostra ciutat dos campionats autonòmics de caràcter oficial, obtenint un total de huit medalles d’or i cinc de plata. Avalat per aquests grans resultats, Boxsafor ja ha iniciat la pretemporada 2021-2022.

José Manuel Prieto va felicitar els esportistes afirmant que “vosaltres ajudeu a fer de Gandia una ciutat millor gràcies als valors que ens aporten a través de l’esport” i va voler agrair la tasca i compromís de José Antonio Núñez amb l’esport i amb la formació dels xiquets i xiquetes de la ciutat.

Articles relacionats