22.6 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

La Safor no comptarà amb cap prova de ciclocròs en aquesta temporada

– No hi haurà cap prova de ciclocròs a la comarca de La Safor després de la presentació del calendari per a aquesta tardor-hivern que donarà inici el pròxim 12 d’octubre en la Vila Joiosa.

– Hi haurà un total de 12 carreres i la major part de les proves se celebraran el mes d’octubre amb dos caps de setmana seguits amb dues proves consecutives.

El calendari el conformen les proves d’Aiacor, Ennova, Picassent, Alginet, Castelló de la Ribera, Carlet, Xàtiva, Dénia i València. A més Aldaia organitzarà el campionat autonòmic a la fi de desembre i Xàtiva els campionats d’Espanya a principis de gener.

Entre els favorits es troben el de la Font Iván Gomar del Teika i la gandiana Alejandra Puente del mateix equip mentre que en la categoria d’escoles, el Triasport Gandia serà la segona més nombrosa de la Comunitat Valenciana i amb moltes possibilitats de podis.

Després de la finalització de la temporada de carretera molts corredors enllacen amb el ciclocròs, uns altres descansen i alguns realitzen la temporada de pista, precisament aquesta especialitat està tenint un important auge en ser olímpica i per tant obertes a subvencions oficials o privades com és el cas del projecte FER on tots els ciclistes d’aquest projecte són de la modalitat de pista.

Tres eleccions complicades i que són perfectes d’entendre per a les actituds de cada ciclista. Però que resulta necessari que cada xiquet prove totes les opcions.

Articles relacionats