16.5 C
Gandia
Dimarts, 16 abril, 2024

NNGG Gandia visita Càritas Gandia

 

• NNGG Gandia va dur a terme una reunió amb Càritas Gandia per a sumar-se com a entitat de voluntariat i tractar de primera les necessitats de l’entitat social.

• María Garcia “En NNGG Gandia estem i estarem sempre al costat de les entitats socials i benèfiques de la ciutat, els joves estem cada vegada més compromesos amb totes elles”

• David Ronda: “tots els que componem el col·lectiu som gent amb moltíssima humanitat i bondat que volem transmetre als més necessitats”.

Noves Generacions del Partit Popular de Gandia va mantindre una reunió amb Càritas Gandia, per a conéixer de primera mà les necessitats en totes les accions i iniciatives que des de l’entitat duen a terme a la nostra ciutat, amb un important objectiu, unir sinergies donant a conéixer al col·lectiu més jove de les tan importants i àmplies tasques que duen a terme des de Càritas Gandia.

El col·lectiu juvenil, es va comprometre a convertir-se així en l’altaveu  per a donar a conéixer a tots els joves de la ciutat la gran labor que fa Càritas, que va més enllà de donar assistència de menjar i roba, donant tota classe de cobertures que moltes vegades desconeixem, posant en valor, més si cap, la gran labor que desenvolupen.

Aquesta campanya, s’emmarca dins del Projecte d’Activitats 2021 de l’entitat local, dins de l’Àrea de Polítiques Socials que dirigeix María García.

La Sotssecretària de Polítiques Socials, María Garcia, ha explicat que Noves Generacions seguirà amb la màxima implicació amb les associacions benèfiques, col·laborant amb elles a través de campanyes de conscienciació dels nostres joves i veïns de Gandia, a més de participar activament en labors pròpies de les entitats compromeses.

El President de NNGG Gandia, David Ronda, ha manifestat que, “la solidaritat i humilitat són els valors que conformen Noves Generacions”, aportant “tots els que componem el col·lectiu juvenil som gent amb moltíssima humanitat i bondat que volem transmetre als més necessitats, sempre des del cor, el bon fer i el compromís amb tots ells”

Articles relacionats