18 C
Gandia
Dimarts, 21 maig, 2024

El Partit Popular de Gandia  reivindica la identitat valenciana regalant Senyeres

– Vicent Gregori: “Estem orgullosos de ser valencians, de la nostra identitat i la nostra Senyera”

El Partit Popular de Gandia repartirà Senyeres a diferents punts de la ciutat des de hui dimarts 4 d’octubre fins dissabte que ve dia 8, previ a la celebració del Dia de la Comunitat Valenciana, reivindicant d’aquesta manera el “sentiment valencià i a les nostres arrels, de les quals ens sentim orgullosos”, ha manifestat Vicent Gregori, Secretari General del Partit Popular de Gandia.

“Gandia és un referent de cultura i de dinamisme civil per a la societat valenciana”, ha reconegut Gregori, qui considera que “hauríem d’aspirar a ser un exemple de respecte i record cap al nostre passat, per això entenem que és necessari ressaltar la nostra Senyera com un símbol d’identitat que ens aglutina a tots els valencians, també als gandians”.

Per a dur a terme aquest objectiu, el Partit Popular de Gandia, eixirà als carrers de la ciutat mitjançant carpes situades al Passeig de les Germanies (dia 4), Plaça de l’Exèrcit Espanyol (dia 5), Plaça de la Marina (dia 6), i de nou al Passeig de les Germanies a diferents altures (dies 7 i 8). A més a més, la formació culminarà les celebracions del 9 d’octubre amb un gran acte el dissabte a partir de les 20.30 hores en la Plaça Rei Jaume I.

“Volem que tots els gandians puguen celebrar el dia de la Comunitat amb una Senyera a la mà, rememorant orgullosos l’entrada de Jaume I el Conqueridor a la ciutat de València, celebrant que aquell 9 d’octubre de 1238 els valencians vam nàixer com a poble”, ha assenyalat Vicent Gregori. Perquè això siga possible, el Partit Popular regalarà banderes de la Senyera a totes les persones que s’acosten a les carpes durant aquests dies, a més d’oferir les idees del seu projecte per a la Gandia real i escoltar les propostes que els veïns oferisquen.

“Som al carrer per a escoltar als gandians, les seues propostes, les seues demandes i problemes. Creiem que cal reivindicar la nostra identitat perquè en el Partit Popular estem orgullosos de ser valencians i així ho reivindiquem, defensant la nostra Senyera i la nostra llengua, de la mateixa manera que defensem i reivindiquem els drets i necessitats de tots els veïns de Gandia”, ha culminat Vicent Gregori.

Articles relacionats