18.5 C
Gandia
Diumenge, 28 maig, 2023

Tavernes homenatja a l’esportista Ramón Álvarez, subcampió del món de marxa nòrdica

Durant el ple celebrat ahir, 3 d’octubre, Tavernes va retre homenatge a l’esportista valler de marxa nòrdica, Ramón Álvarez, que va afegir un nou triomf al seu dilatat palmarès, proclamant-se subcampió en el mundial de marxa nòrdica que va tindre lloc el mes de setembre passat a la ciutat polonesa de Szklarska Poreba.

L’alcalde, Sergi González, i els diferents portaveus dels grups municipals van donar-li l’enhorabona per un nou títol que s’incorpora al seu espectacular palmarès com a professional en marxa nòrdica: campió autonòmic, estatal i europeu, que ha guanyat en repetides ocasions al llarg de la seua trajectòria.

A més, el treball de Ramón Álvarez i del Centre Excursionista de Tavernes, amb el qual participa activament, ha donat visibilitat i fomentat la marxa nòrdica, cada vegada més present en el món esportiu i també en el nostre municipi, on es va celebrar el Campionat d’Espanya el mes de juny passat.

Han sigut moltes les felicitacions públiques de la població de Tavernes per a donar l’enhorabona al marxador valler per la magnífica temporada, l’espectacular carrera professional que du al darrere i animant-lo a seguir sumant èxits futurs.

 

Articles relacionats