19.7 C
Gandia
Dilluns, 20 maig, 2024

El Mercat Municipal de Tavernes disposa de nova lluminària

 

 

• Amb la nova lluminària es millora l’eficiència energètica, es ressalta la gran qualitat dels productes de les parades i es reforça la figura central de l’edifici

• La nova il·luminació, d’alta tecnologia LED, redueix en més d’un 50% el cost energètic del mercat

21.12.30 Nova illuminació Mercat Municipal 01

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha renovat per complet la il·luminació del Mercat Municipal amb la finalitat de millorar l’eficiència energètica, ressaltar la gran qualitat dels productes de les parades i reforçar la figura central d’aquest edifici emblemàtic.

La nova il·luminació compta amb alta tecnologia LED, amb la qual es redueix en més d’un 50% el cost energètic del mercat. Dita il·luminació està pensada per a emfatitzar l’estructura central de l’edifici, ressaltant la coberta de fusta per a crear un espai, òpticament, més obert i més càlid.

Per tal de ressaltar els productes exposats en cadascuna de les parades del Mercat Municipal, la nova lluminària LED crea un color de llum idoni i una atmosfera més agradable i confortable per a la clientela.

La inversió d’aquesta actuació integral ha ascendit a més de 35.000 euros, finançada per una banda amb fons municipals i, d’altra, amb la subvenció en matèria de comerç, consum i artesania concedida a l’Ajuntament per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball (un total de 50.000 euros).

21.12.30 Nova illuminació Mercat Municipal 03

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, acompanyat per la regidora de Serveis Públics, Noèlia Alberola, la regidora de Comerç Local, Mònica Palomares, el regidor d’Obres Públiques, Josep Llàcer, mercaders i representants de l’empresa instal·ladora han comprovat de primera mà la millora gràcies a la nova il·luminació.

Sergi González ha insistit en el fet que “enguany s’ha treballat de valent per a millorar els serveis principals i la infraestructura del Mercat Municipal, tot amb l’objectiu de fer-lo més atractiu per a incrementar l’afluència de clients i afavorir l’obertura de noves parades”.

Així, la regidora de Serveis Públics, Noèlia Alberola, ha destacat que “amb aquesta actuació completem la sèrie de millores executades en els últims mesos, amb les quals hem dotat de connexions de telecomunicació i wifi a cada parada, canviat la claraboia de la coberta i instal·lat tres pantalles com a suport informatiu i publicitari”.

Articles relacionats