El Memorial Asier Miñana de Benirredrà recapta més de 15.000 euros per als xiquets malalts

El Torneig Benirredrà Promeses, Memorial Asier Miñana, ha aconseguit recaptar en la seua segona edició 15.603 euros, els quals aniran destinats a la Fundació Pequeño Deseo. Aquest torneig benèfic, des de la seua creació, ha intentat ajudar als xiquets i xiquetes malalts i en la primera edició l’associació beneficiaria fou ASPANION. L’entitat destinatària de la recaptació d’enguany, Pequeño Deseo, s’encarrega de complir els somnis dels xiquets i xiquetes malalts. Està comprovat científicament que aquest fet els ajuda a superar el seu tràgic dia a dia i augmenta considerablement la felicitat dels més menuts i de les seues famílies.

13 equips de categories querubins, prebenjamins, benajamins i alevins disputaren aquest torneig, on tots guanyaren en respecte i solidaritat. Gràcies a la seua competició sana, es va gaudir a Benirredrà de bon futbol i sobretot aconseguiren recaptar 15.603 €.

A més, durant les dues jornades, associacions de Benirredrà es bolcaren en aquesta gran obra social i muntaren stands de menjar per tal de recaptar més diners per esta causa. Gràcies al seu treball desinteressat i solidari, el Torneig superà la xifra de beneficis de l’edició anterior.

També foren nombroses les empreses de Benirredrà, Gandia i la comarca de la Safor les que volgueren aportar el seu granet de sorra per tal d’ajudar a complir els somnis dels més menuts.

A més aquest any el Torneig Benèfic Benirredrà Promeses ha volgut fer un homenatge a Asier Miñana, xiquet de Benirredrà que faltà enguany per càncer. A partir de la segona edició aquesta obra social passarà a anomenar-se: Torneig Benirredrà Promeses Memorial Asier Miñana. Aquest esdeveniment començà per tal d’ajudar a l’associació que més havia col·laborat amb la família d’Asier i continuarà en properes edicions ajudant als més menuts que deuen fer front a una malaltia.

Els organitzadors d’aquest esdeveniment ja estan preparant la seua tercera edició i volen superar els beneficis obtinguts els passats anys per tal de seguir ajudant als xiquets i xiquetes malalts.

Et Pot Interessar