19.9 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

La supressió de dues unitats d’educació infantil a Gandia agafa per sorpresa al govern local

La regidora d’Educació de Gandia, Lorena Milvaques, ha criticat la decisió de la Conselleria de suprimer dues aules en els centres públics CEIP Cervantes i CEIP Sant Francesc de Borja, i ha qualificat “d’injusta la mesura”. Milvaques ha admés que la decisió ha agafat per sorpresa al govern local de Gandia, i ha anunciat totes les mesures a l’abast de l’ajuntament per tal d’impedir el tancament de les aules afectades. La Generalitat va aplicar un arranjament per al pròxim curs, i uns dies després va fer públic un arranjament de l’arranjament que és el que ha agafat a contrapeu al govern local. 

El Grup Municipal Popular, per la seua banda, ha criticat també la mesura i ha afirmat que “es tracta de dues noves retallades en les unitats d’infantil, una per cada centre, una nova onada de retallades que se sumen a les ja executades any rere any en els tres anys de legislatura”.

“Per descomptat, les diferències en el model educatiu implementat per socialistes i nacionalistes és demoledor si es compara amb l’anterior legislatura del Partit Popular. Mentre amb el PP es van aprovar les remodelacions de tots dos centres, CEIP Cervantes i CEIP Sant Francesc de Borja, amb els socialistes i nacionalistes al capdavant del Consistori i Generalitat Valenciana, s’han aguditzat les retallades en mestres i professors de centres públics”, assenyala el PP en una nota, en la qual exigeix “que finalitzen les retallades en educació, es contracte a més mestres i professors, i que s’inicien les obres de remodelació tantes vegades promeses amb el programa Edificant”.

Articles relacionats